Tietoa meistä

Inttikauppa.fi on Innoflame Oy:n omistama varusmiehille ja kaikille kurssituotteista kiinnostuneille henkilöille suunnattu verkkokauppa. Innoflame on suomalainen 1996 perustettu vakavarainen yritys, jolla on vahva osaaminen mainos- ja liikelahja-alalta. Inttikauppassa hyödynnämme tätä vankkaa tuote – ja merkkauspuolen osaamista.

Inttikaupan tuotevalikoima on huolella valittu. Jokainen tuote on laadukas ja jokaiseen tuotteeseen on mahdollista valita henkilökohtaiset merkkaukset. Logovalikoimamme on Suomen suurin ja laajenee koko ajan. Toteutamme myös omat toiveiden mukaiset logot. Toimimme saman katon alla varaston ja painon kanssa, joka mahdollistaa nopeat toimitukset myös yksilöllisesti merkatuille tuotteille.

Palvelemme niin yksittäisiä varusmiehiä kuin isoja joukko-osastojakin. Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu sekä nopeat toimitusajat ovat Inttikaupan perusperiaatteita.

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus kurssituotteiden merkkauksesta ja myynnistä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään teille toiveidenne mukaiset kurssituotteet!

Seuraa tarinaamme myös Instagramissa ja Facebookissa.